Tuesday, October 8, 2013

POST PRA-CABARAN


Run clinic with Edan - 5km+ . Managed to finished 2.5km with bad shin splints injury. 


Great Eastern Fun Run 3km with my brother - finished under 30min (29:27 sort of.still under 30 haha..).

Thursday, July 18, 2013

LIFE IS REFLECTION: FOUND #4


FOUND.

Hampir setahun menyepi sejak posting terakhir. Agaknya terakhir kalinya juga aku ber”sosial” dengan masyarakat sekeliling dunia selain di rumah dan di tempat kerja. Namun, sejak setahun juga aku ada aktiviti lain di Putrajaya. Alhamdulillah, bukan senang nak maintain konsistensi.









DISTRACTION.

Aku rasa jauh di sudut hati aku masih ada sinar. Namun aku rasa sinar itu bukan lagi sinar ke-mengaruk-kan yang tidak tentu pasal. Rasuk jiwa muda sudah pudar. Aku jauh dari kedua-dua dunia kedua aku: 1. Dunia maya-lara 2. Fotografi. Aku masih shooting. Tapi tumpul. Kalau pisaulah, takat kelar kulit baby pun, buat gelak dia je. Aku masih menulis. Tapi aku menulis offline di belakang tiket-tiket flight Air Asia ataupun dalam buku jurnal oren yg menyembunyikan diri dari aku sekian lama. Kebanyaannya aku menulis di dalam hati. Kalau la pena hitam, mau hati aku dah jadi hitam. Hitam dengan coretan minda. Prof Dr Mohamed Hatta Shaharom bercerita 4 hari lalu, dia banyak coretan dalam FB. Sedang di kompilasi. Menarik. Aku termotivasi. Tapi masih ada gangguan. Kalau mak aku pandai bukak blog ni, mesti dia tahu aku dah border-border diabetis. Aku bukanlah penggemar manisan. Mungkin. Mungkin aku ni manis orangnya. Hahaha..gampang bunyinya disitu. Letih juga bila kena Annual Leave bila dapat ceramah free dari akak misi KKM. Aku kena buat sesuatu. Gangguan hidup memaksa aku menjadi lebih positif dengan hidup. Cuba untuk menjadi positif di kalangan negetif bukan mudah. Kurang sedikit perasaan semasa 1987 dimana aku adalah antara dua manusia yang memakai seluar panjang dalam seluruh Darjah 1. Orang putih kata “alienated”? Err... apa kait mengait diabetis dengan alien? Okay. Aku ada menulis tengtang CTS http://anuarsalleh.blogspot.com/2008/06/cts.html  . Namun kita tak akan mudah memahami jiwa raga orang berlainan gender dan punya umur yang banyak. Mengharungi saat-saat getir bersama orang berlainan gender dan punya umur yang banyak adalah mencabar. Sangat. Dari kesihatan mental hingga fizikal sampaikan ke peringkat terminal ill banyak memberikan aku pengalaman hidup. Allahuakbar. Semoga Allah mengampunkan dosa-dosa kita. Aku rasa bab ini juga panjang. Aku wordless.

LIFE ACHIEVEMENT.

Gangguan memaksa aku berbuat sesuatu. Buat sesuatu untuk menghilangkan rasa negatif dalam diri. Buat sesuatu untuk memotivasi diri. Buat sesuatu untuk masa depan sendiri. Aku rasa bab ni paling komprehensif. Tapi aku tak larat nak menaip. Kena tunggu lagi setahun kot? Hahaha...  Tahun ini aku lebih sensi. Bukan seksi. Tapi mungkin seksi sedikit dalam sensi tersebut. Aku sensitif bila bab-bab sensitif. Eh? Tahun 2013 mungkin paling mencabar dalam 33 tahun hidup aku. Menyahut cabaran dan dicabar sahutan. Eh? Komitmen. Aku beli kereta baru. Hashtag. Kemain. Cabaran. Aku beli kasut baru. Mencabar. Aku beli kasut baru lagi satu. Okay, tipu. Bini aku belikan. Cabaran. Aku masuk Standart Charted marathon 2013. Mencabar. Aku masuk 10km. Cabaran. Aku naik Gunung Kinabalu. Mencabar. Training bulan puasa untuk 10km dan Kinabalu. Cabaran. Mencabar Anip register official run apa-apa selepas dia beli kasut baru kali ke-2 tahun ini. Aku beli ada alasan ok? ASICS aku dah kopak. PUMA aku asik tetanggal. Cabaran. Yang ini aku selalu kalah. Khatam Quran. Allahuakbar. Aku nk p Zohor. Kbai.

Sunday, August 12, 2012

Tuesday, May 22, 2012

Tq for the news. Congratz bro! Bawa baby blk sini cpt2. Hihi... Mau kasi servenier.

This message has been delivered to your e-mail account by the Celcom Multimedia Messaging Service Centre (MMSC) and was originally sent by subscriber number 60194554820

You have received this Multimedia Message in your email inbox and it has been reformatted in order to be visible in your email client. However, Multimedia Messages have slideshow like qualities that are best viewed with the MMS capable player located in MMS capable devices or in our Web based MMS Player.

This message can be viewed as it was originally intended

To view this message as it was originally intened click on the button below...

Alhamdulillah..its a boy.around 2:30am.im fly to BKI @7:30am today.

This message has been delivered to your e-mail account by the Celcom Multimedia Messaging Service Centre (MMSC) and was originally sent by subscriber number 60132464629

You have received this Multimedia Message in your email inbox and it has been reformatted in order to be visible in your email client. However, Multimedia Messages have slideshow like qualities that are best viewed with the MMS capable player located in MMS capable devices or in our Web based MMS Player.

This message can be viewed as it was originally intended

To view this message as it was originally intened click on the button below...

Friday, April 27, 2012

What a GREAT combo. Migraine+sweating+an hour-in-plane delay+clusterphobic.

This message has been delivered to your e-mail account by the Celcom Multimedia Messaging Service Centre (MMSC) and was originally sent by subscriber number 60132464629

You have received this Multimedia Message in your email inbox and it has been reformatted in order to be visible in your email client. However, Multimedia Messages have slideshow like qualities that are best viewed with the MMS capable player located in MMS capable devices or in our Web based MMS Player.

This message can be viewed as it was originally intended

To view this message as it was originally intened click on the button below...

Monday, April 23, 2012

OJO NGGRESULO

video


MODE: demotivate


ENJOY...jangan sampai ngorok ;p


Dream Theater - The Spirit Carries On 

Nicholas:
Where did we come from,
Why all we here?
Where do we go when we die?
What lies beyond
And what lay before?
Is anything certain in life?

They say, "Life is too short,"
"The here and the now"
And "You're only given one shot"
But could there be more,
Have I lived before,
Or could this be all that we've got?

If I die tomorrow
I'd be all right
Because I believe
That after we're gone
The spirit carries on

I used to be frightened of dying
I used to think death was the end
But that was before
I'm not scared anymore
I know that my soul will transcend

I may never find all the answers
I may never understand why
I may never prove
What I know to be true
But I know that I still have to try

If I die tomorrow
I'd be all right
Because I believe
That after we're gone
The spirit carries on

Victoria:
"Move on, be brave
Don't weep at my grave
Because I am no longer here
But please never let
Your memory of me disappear"

Nicholas:
Safe in the light that surrounds me
Free of the fear and the pain
My questioning mind
Has helped me to find
The meaning in my life again
Victoria's real
I finally feel
At peace with the girl in my dreams
And now that I'm here
It's perfectly clear
I found out what all of this means

If I die tomorrow
I'd be all right
Because I believe
That after we're gone
The spirit carries on


Copyrights:Copyright Disclaimer Under Section 107 of the Copyright Act 1976, allowance is made for "fair use" for purposes such as criticism, comment, news reporting, teaching, scholarship, and research. Fair use is a use permitted by copyright statute that might otherwise be infringing. Non-profit, educational or personal use tips the balance in favor of fair use.
Related Posts with Thumbnails

Twitter Updates

Twitter / anuarsalleh